Apartmaji v Črni gori

Primerjajte cene apartmajev in drugih vrst prenočišč s pomočjo spodnjega iskalnika.

Booking.com

Apartmaji Bellevue – Otašević

Apartmaji Bellevue-Otašević se nahajajo v turističnem predelu Igalo, 700m oddaljeni od središča Herceg Novega. Izbirate lahko med studii za dve ali tri osebe in družinskim apartmajem za štiri osebe. Vsi apartmaji so zelo sodobno in prijetno opremljeni ter nudijo razgled na morje. Ostala oprema vključuje televizijo, klimo, brezžični internet, minibar in veliko teraso na prostem. Plaža je oddaljena 20m.

Apartmaji Ivanišević 2

Apartmaji Ivanišević 2 se nahajajo v kraju Dobrota, na čudoviti lokaciji v z lepim razgledom na kotorski zaliv. Apartmajska hiša stoji tik ob privatni prodnati plaži in je 2km oddaljena od središča zgodovinskega mesta Kotor. Ponujajo vam 2 prostorna apartmaja za 6 oseb, opremljena z balkonom ali teraso, klimo, LCD televizorji. Gostje lahko uporabljajo brezplačen Wi-Fi dostop parkirišče ob hiši.

Apartmaji Monte Aria

Apartmaji Monte Aria se nahajajo 700m od morja in plaže v kraju Baotići v Boki Kotorski. Središče mesta Herceg Novi je oddaljeno 12km. Nudijo vam 13 sodobno opremljenih dvoposteljnih sob in apartmajev, primernih za 2-7 oseb. Vse enote imajo balkon z razgledom na morje in zunanji bazen, klimo, brezžični internet in televizijo. Do trgovine je 5min hoda, lokali pa so večinoma ob plaži.

Apartmaji Inspiration

500m od zgodovinskega mestnega jedra Budve se nahajajo apartmaji Inspiration. Gre za 4 družinske apartmaje za 4 osebe, sodobno in barvito opremljene, vključujoč klimo, balkon, televizijo in brezžični internet. Na prostem je lepa terasa za sončenje Najbližja plaža je oddaljena 350m, znamenita plaža Zavala pa 10min vožnje. Najbližja trgovina se nahaja 50m od nastanitve, letališče Tivat pa je oddaljeno 18km.

Apartmaji Capitain

Apartmaji Capitain se nahajajo 5min od glavne budvanske plaže in 500m od zgodovinskega središča mesta. Na voljo je 14 apartmajev, izbirate lahko med studiem za dve osebi ali apartmaji za 4-6 oseb. Apartmaji so opremljeni s starinskimi navtičnimi pripomočki, hkrati pa nudijo klimo, televizijo in balkon. Na območju apartmajske hiše je možno dostopati do Wi-Fi omrežja. Trgovine in restavracije so oddaljene le nekaj minut hoda.

Apartmaji Lux Gold

Apartmaji Lux Gold se nahajajo le 50m od čudovite peščene plaže v slovitem mestecu Sveti Štefan. Nudijo vam tri apartmaje z dvema ali tremi spalnimi sobami, kateri sprejmejo 4-5 oseb. Vsak apartma nudi balkon z razgledom na plažo in otok sv. Štefan, LCD televizijo z DVD predvajalnikom, klimo in brezžični internet. Na prostem je urejen parking. Trgovina in številne restavracije so nedaleč od nastanitve.

Apartmaji Lila Aurea

Apartmaje Lila Aurea boste našli na odlični lokaciji v središču mesta Petrovac na Moru. Ponujajo vam 9 prostornih studiev in apartmajev za dve do osem oseb. V vsakem apartmaju je kuhinja, balkon ali terasa z razgledom na morje, klima, televizija z ravnim zaslonom, Wi-Fi dostop in parkirno mesto. Številni bari in lokali so v neposredni bližini, peščeno-prodnata plaža pa je le nekaj korakov od nastanitve.

Apartmaji Abramović

Apartmajska hiša Abramović se nahaja ob robu čudovite peščeno-prodnate plaže v kraju Sutomore pri Baru. Izbirate lahko med dvo ali troposteljno sobo, studiem za dve osebi in družinskimi apartmaji za štiri osebe. Prijetno opremljene sobe in apartmaji nudijo balkon, LCD televizor, klimo, brezžični internet. Gostje v sobah lahko uporabljajo skupno kuhinjo in salon z televizijo. V bližini je več gostinskih lokalov in nočnih zabavišč.

Apartmaji Marčić

Apartmaji Marčić se nahajajo v mirni stanovanjski soseski, 1.5km oddaljeni od središča mesta Bar. Nudiji vam 8 popolnoma opremljenih studiev za 3-5 oseb, kateri vključujejo balkon ali teraso, televizijo, brezžični dostop do interneta, televizijo in razgled na morje. Prodnata plaža je le nekaj korakov od nastanitve. Na prostem je lep vrt in prostor za žar. V bližini so igrišča za tenis in nogomet.

Apartmaji Debora

Apartmaji Debora se nahajajo v osrčju zgodovinskega dela mesta Ulcinj. Na nekoliko dvignjeni lokaciji boste imeli krasen razgled na morje in mestne znamenitosti. Na voljo so apartmaji za 2-3 osebe in družinski apartma za 4 osebe. Opremljeni so z televizijo in brezžičnim internetom, balkonom ali teraso in klimo. Brezplačno javno parkirišče je v bližini. Glavna mestna plaža je oddaljena 10min, znamenita Duga plaža pa 5km vožnje.