Hoteli v Črni gori

Hotele v Črni gori najdete s pomočjo iskalnika.

Booking.com

Hotel Mogren – Budva

Hotel Mogren***se nahaja nasproti obzidja zgodovinskega dela mesta Budva. Do največjih mestnih znamenitosti in lepih peščenih plaž vas loči le nekaj korakov. Hotel nudi 49 dvo- in triposteljnih sob, katere vsebujejo kabelsko televizijo, klimo in minibar. Na območju hotela lahko dostopate do brezžičnega interneta. V hotelu se nahajata samopostrežna restavracija, a-la-carte restavracija, kavarna in bar, nudijo pa tudi masažne storitve.

hotel črna gora

Hotel Obala*** – Rafailovići (Budva)

Kot nakazuje že ime hotela, se nahaja v neposredni bližini obale in znamenite plaže Zavala. Nudi 44 komfortno opremljenih dvoposteljnih sob. Vključena je klima, balkon z pogledom na morje ali gore, kabelska televizija in brezžični internet. Hotelska restavracija nudi širok izbor jedi po naročilu, osvežite se lahko v baru. Središče Budve je oddaljeno 5km, dosegljivo tudi peš po obalni promenadi.

hoteli v črni gori obala

Hotel Adrović – Sveti Štefan

Hotel Adrović*** nudi odlično lokacijo na vrhu kraja Sveti Štefan. Iz njegovih sob in gostinske terase lahko občudujete celotno mestece in Budvo na zahodu. V hotelu se nahaja 19 sob – dvoposteljne sobe, suite za tri in apartmaji za štiri osebe. Opremljene so z klimo, balkonom , minibarom , kuhalnikom vode, brezžičnim internetom in LCD televizorjem. V hotelski restavraciji nudijo mediteranske specialitete. Plaža je oddaljena 5min hoje.

hotel v Črni gori sveti štefan

Hotel WGrand – Petrovac na Moru

Hotel WGrand*** stoji na mirni, nekoliko dvignjeni lokaciji v mestecu Petrovac. V hotelu se nahaja 50 dvo- ali triposteljnih sob, katere nudijo vse potrebno udobje – klimatsko napravo, balkon, minibar, televizijo in brezžični internet. V vrhnjem nadstropju sta restavracija z jedmi po naročilu in konferenčni center. Hotel nudi še manjši wellnes center z masažami, savnami in vročimi kopelmi. Prodnato-peščena plaža je oddaljena 5min hoje.

črna gora

Hotel Palazzo Radomiri – Dobrota (Kotor)

Hotel Palazzo Radomiri**** se nahaja tik ob morju v baročni palači iz 18. stoletja. Butični hotel nudi 10 okusno opremljenih dvoposteljnih sob in suit z klimo, LCD televizijo z DVD predvajalnikom, brezžičnim internetom. Na prostem je urejen zunanji bazen in terasa za sončenje, kopate se lahko tudi na bližnji plaži. Na voljo sta dve restavraciji, kavarna in bar. Središče Kotorja je oddaljeno 4km.